Medifood

MediDrink GASTRO

Boala inflamatorie intestinală (IBD), care include boala Crohn și colita ulcerativă, reprezintă o afecțiune inflamatorie cronică cu semne și simptome gastrointestinale. Această boală conduce adesea la pierderea de masă corporală, și la complicații gastrointestinale care au un efect negativ asupra statusului nutrițional al pacientului. Dacă tractul digestiv poate fi utilizat în condiții de siguranță, nutriția enterală reprezintă metoda preferată de hrănire pentru pacienții cu IBD. Printre avantajele nutriției enterale se numără efectul stimulator asupra sistemului și funcției gastrointestinale precum și costurile reduse comparativ cu nutriția parenterală. Cu toate acestea, suplimentele nutriționale orale utilizate pentru hrănirea pacienților IBD trebuie adaptată la necesitățile nutriționale modificate ale pacienților generate de inflamațiile cronice, pierderea de masă corporală și de masa de țesut slab, și de deteriorarea mucoasei intestinale.


Produsele noastre aflate în curs de dezvoltare abordează aceste necesități.


Cercetările clinice ale ultimului deceniu au demonstrat că anumite condiții specifice necesită o nutriție medicală specifică. În conformitate cu aceste concluzii științifice și pe baza unei abordări concentrate asupra pacienților și afecțiunilor, în prezent depunem eforturi pentru a identifica necesitățile nutriționale specifice ale mai multor tipuri de afecțiuni pentru a dezvolta produce care acoperă aceste necesități.

Pentru mai multe informații despre strategia noastră de dezvoltare și activitatea continuă de cercetare, dați clic aici.

Alimente destinate unor scopuri medicale speciale pentru gestionarea malnutritiei induse de boala