Medifood

MediDrink HEPA

Malnutriția reprezintă o complicație frecventă a afecțiunilor hepatice cronice. Ea este observată la 24-66% dintre pacienții internați cu afecțiuni hepatice cronice. Malnutriția și masa proteică redusă conduc la creșterea morbidității (de ex. varice, ascite, encefalopatie hepatică, peritonită bacteriană spontană, sindrom hepato-renal) și a mortalității pentru anumite subgrupe de pacienți. Câteva dintre complicațiile provocate de malnutriție pot fi prevenite sau reduse printr-o alimentație adecvată care vizează necesitățile specifice ale pacienților cu afecțiuni hepatice cronice.


Procesul nostru curent de dezvoltare include un produs destinat să satisfacă aceste necesități.


Cercetările clinice ale ultimului deceniu au demonstrat că anumite condiții specifice necesită o nutriție medicală specifică. În conformitate cu aceste concluzii științifice și pe baza unei abordări concentrate asupra pacienților și afecțiunilor, în prezent depunem eforturi pentru a identifica necesitățile nutriționale specifice ale mai multor tipuri de afecțiuni pentru a dezvolta produce care acoperă aceste necesități.

Pentru mai multe informații despre strategia noastră de dezvoltare și activitatea continuă de cercetare, dați clic aici.

Alimente destinate unor scopuri medicale speciale pentru gestionarea malnutritiei induse de boala