Medifood

MediDrink JUNIOR

Deși majoritatea copiilor sunt capabili să preia toți nutrienții necesari prin alimentație normală, există anumite circumstanțe în care acest lucru nu este suficient. În contextul afecțiunilor acute, ca de exemplu infecțiile respiratorii acute, febră, infecții gastrointestinale acute și intervenții chirurgicale, necesitățile metabolice ale organismului sporesc (de ex. fiecare creștere cu 1 °C a temperaturii corporale conduce la o creștere de 10% a cerinței energetice zilnice) în timp ce apetitul copilului scade și apare un dezechilibru nutrițional. În aceste cazuri, suplimentele nutriționale orale asigură satisfacerea necesităților nutriționale și grăbirea procesului de recuperare. Anumite afecțiuni cronice precum boala inflamatorie intestinală (IBD) și fibrozele cistice conduc la un metabolism modificat și la necesități nutriționale modificate care pot fi satisfăcute prin nutriție clinică orală și astfel starea pacienților poate fi îmbunătățită.


În prezent produsul MediDrink Junior este dezvoltat pentru a satisface necesitățile nutriționale ale copiilor și pentru a contribui la recuperarea lor


Cercetările clinice ale ultimului deceniu au demonstrat că anumite condiții specifice necesită o nutriție medicală specifică. În conformitate cu aceste concluzii științifice și pe baza unei abordări concentrate asupra pacienților și afecțiunilor, în prezent depunem eforturi pentru a identifica necesitățile nutriționale specifice ale mai multor tipuri de afecțiuni pentru a dezvolta produce care acoperă aceste necesități.

Pentru mai multe informații despre strategia noastră de dezvoltare și activitatea continuă de cercetare, dați clic aici.

Alimente destinate unor scopuri medicale speciale pentru gestionarea malnutritiei induse de boala