Medifood

MediDrink Onco

În cazul cancerului, 20-30% dintre pacienți decedează datorită cachexiei și peste 50% dintre pacienți decedează în prezența cachexiei. O afecțiune inflamatorie și hipercatabolică și hipermetabolică pre-existentă unei boli maligne conduce la apariția cachexiei. În plus față de necesitățile nutriționale modificate ale pacienților cu cancer, tumora în sine este caracterizată de un metabolism modificat care permite în special utilizarea carbohidraților ca sursă de energie pentru celulele tumorale.


Gama noastră include un produs care este conceput pentru a satisface aceste necesități.


Cercetările clinice ale ultimului deceniu au demonstrat că anumite condiții specifice necesită o nutriție medicală specifică. În conformitate cu aceste concluzii științifice și pe baza unei abordări concentrate asupra pacienților și afecțiunilor, în prezent depunem eforturi pentru a identifica necesitățile nutriționale specifice ale mai multor tipuri de afecțiuni pentru a dezvolta produse care satisfac aceste necesități.

Pentru mai multe informații despre strategia noastră de dezvoltare și activitatea continuă de cercetare, dați clic aici.

Alimente destinate unor scopuri medicale speciale pentru gestionarea malnutritiei induse de boala