Medifood

MediDrink PLATINUM

Îmbătrânirea reprezintă totalitatea modificărilor care au loc în corpul uman și care conduc la senescență, deteriorarea funcțiilor biologice și a capacității de adaptare a efortului metabolic. La oameni, dezvoltările fiziologice sunt însoțite în mod normal de modificări psihologice și comportamentale, și de alte schimbări care implică factori sociali și economici. Modificările fiziologice, ca de exemplu încetinirea metabolismului și apariția afecțiunilor cronice (boala pulmonară obstructivă cronică, bolile tractului intestinal, diabetul, cancerul și alte afecțiuni degenerative legate de mobilitate, vedere, și funcții cognitive) afectează metabolismul și necesitățile nutriționale ale acestei categorii demografice.


În prezent noi dezvoltăm produsul MediDrink Platinum care va acoperi aceste necesități.


Cercetările clinice ale ultimului deceniu au demonstrat că anumite condiții specifice necesită o nutriție medicală specifică. În conformitate cu aceste concluzii științifice și pe baza unei abordări concentrate asupra pacienților și afecțiunilor, în prezent depunem eforturi pentru a identifica necesitățile nutriționale specifice ale mai multor tipuri de afecțiuni pentru a dezvolta produce care acoperă aceste necesități.

Pentru mai multe informații despre strategia noastră de dezvoltare și activitatea continuă de cercetare, dați clic aici.

Alimente destinate unor scopuri medicale speciale pentru gestionarea malnutritiei induse de boala