Medifood

MediDrink RENAL

Sindromul de epuizare a energiei din proteine, caracterizat de o reducere a rezervelor de proteine și energie din organism, inclusiv epuizarea mușchilor și a grăsimilor și a concentrației de masă proteică viscerală sunt observate adesea în afecțiuni renale cronice (CKD) și reprezintă un important indicator al efectelor adverse. Prevalența sindromului crește odată cu evoluția CKD, parțial datorită activării proceselor pro-inflamatoare, a stării hiper-catabolice și a scăderii apetitului. De asemenea înrăutățirea uremiei la pacienții cu CKD îi face pe aceștia vulnerabili la efectele negative ale regimurilor alimentare necontrolate (de ex. concentrații mai mari de fosfor și potasiu).


În prezent un produs care satisface aceste necesități este în curs de dezvoltare.


Cercetările clinice ale ultimului deceniu au demonstrat că anumite condiții specifice necesită o nutriție medicală specifică. În conformitate cu aceste concluzii științifice și pe baza unei abordări concentrate asupra pacienților și afecțiunilor, în prezent depunem eforturi pentru a identifica necesitățile nutriționale specifice ale mai multor tipuri de afecțiuni pentru a dezvolta produce care acoperă aceste necesități.

Pentru mai multe informații despre strategia noastră de dezvoltare și activitatea continuă de cercetare, dați clic aici.

Alimente destinate unor scopuri medicale speciale pentru gestionarea malnutritiei induse de boala