Medifood

Ce ne deosebește pe noi?

Activitatea noastră în cadrul societății Medifood este guvernată de conceptul esențial diferit în nutriția medicală conform căruia cerințele nutriționale specifice ale unei anumite afecțiuni pot fi satisfăcute de un singur produs nutrițional cu o formulă specială. În conformitate cu acest concept, noi considerăm că activitatea profesioniștilor în domeniul sănătății poate fi susținută în mod optim prin furnizarea de produse nutriționale care sunt gata să fie administrate pacienților specifici pe care aceștia îi tratează, în loc ca aceștia să acorde o mare perioadă de timp aspectului nutrițional al tratamentului medical.

Activitatea noastră se concentrează pe evaluarea necesităților nutriționale ale pacienților cu afecțiuni specifice prin efectuarea de studii clinice și și a concluziilor cercetărilor curente și pe dezvoltarea unui produs care răspunde cel mai bine acestor cerințe. Prin furnizarea acestor produse specifice, noi încercăm să oferim profesioniștilor din domeniul sănătății ocazia de a acorda întreaga lor atenție asupra tratamentului medical știind că pacienții lor beneficiază de cea mai bună asistență nutrițională pentru afecțiunea lor.
Dând clic pe pictogramele MediDrink de mai sus veți putea accesa site-urile web dedicate fiecărui produs. Acolo veți avea acces la informații destinate special profesioniștilor în domeniul sănătății: indiferent dacă doriți o descriere introductivă generală sau specificații mai detaliate despre produs. De asemenea puteți citi despre contextul științific al fiecărei funcții a compusului, însoțit de diagrame și grafice. În plus, veți găsi referințele științifice prezentate mai jos ca note de subsol, dacă doriți să aflați mai multe informații despre subiectul respectiv.

produse medidrink

Alimente destinate unor scopuri medicale speciale pentru gestionarea malnutritiei induse de boala