Cercetare și dezvoltare

Procesul nostru de dezvoltare este bazat pe abordarea noastră distinctă asupra nutriției medicale, conform căreia orice produs nutrițional sau FSMP (Aliment destinat unor scopuri medicale speciale) trebuie să satisfacă necesitățile afecțiunilor și bolilor specifice. În conformitate cu acest principiu am dezvoltat produsele noastre pe baza cercetărilor curente legate de afecțiunile specifice și care implică pacienții care suferă de afecțiunile respective. În conformitate cu datele științifice, și cu evidențele obținute din profilurile pacienților noștri, noi furnizăm cele mai bune produse care răspund necesităților și priorităților pentru fiecare afecțiune.

Malnutriția poate reprezenta o consecință a mai multor afecțiuni fundamental diferite, și considerăm că este important să creăm un produs care este benefic pentru un pacient cu o anumită afecțiune. De exemplu un pacient cu o fibroză cistică cu malnutriție are necesități nutriționale diferite de cele ale unui pacient care suferă de boala intestinală inflamatorie. Anumiți nutrienți pot fi benefici pentru primul, și alții pentru acesta din urmă. Includerea unui nutrient poate reprezenta o prioritate pentru un pacient, excluderea unui alt nutrient poate fi esențială pentru un altul. De ex.: Nutriția bazată pe un conținut redus de carbohidrați și deci pe energie din surse de grăsime are un efect indirect asupra combaterii tumorilor, ceea ce poate contribui la eficiența tratamentului pentru cancer.

Acestea sunt concluziile care dictează procesul nostru de dezvoltare. Până în prezent noi am introdus primul nostru produs de nutriție generală MediDrink Plus, însă planificăm ca în viitorul apropiat să lansăm produse în celelalte trei domenii nutriționale principale ale malnutriției.

Noi intenționăm să continuăm dezvoltarea produselor pentru managementul alimentar al Malnutriției induse de boală datorate cancerului, afecțiunilor respiratorii, afecțiunilor gastrointestinale, afecțiunilor renale, afecțiunilor hepatice sau bolii Alzheimer.

Alimente destinate unor scopuri medicale speciale pentru gestionarea malnutritiei induse de boala