Oferim solutii medicale pentru pacienti

Societatea Medifood a dezvoltat un produs inovator pentru a ajuta pacienții să lupte cu boala, să își redobândească puterea și să se recupereze mai rapid.
Medifood GmbH, o societate elvețiană cu capital privat, a fost înființată în anul 2008 de Gellért Cseh MD. și László Szentesi, doi experți din sectoare diferite ale acestui domeniu. Gellért este expert în farmacologie și medic. László este expert în industria alimentară și FMCG (bunuri de consum cu mișcare rapidă). Ambii au mai mulți ani de experiență în vânzări, marketing și dezvoltarea afacerilor. Cu ajutorul know-how-ului lor, ei au pătruns cu succes pe piața nutriției medicale, care combină aspectele industriei farmaceutice cu cele ale industriei alimentare, însă care are un caracter independent.

Societatea Medifood a fost înființată în scopul dezvoltării unor produse bazate pe cercetare, inovatoare, pentru nutriție clinică. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, Medifood produce „Alimente destinate unor scopuri medicale speciale” (FSMP). Acestea reprezintă alimente medicale concepute special care sunt procesate și destinate managementului alimentar al bolilor, afecțiunilor sau condițiilor medicale ale persoanelor tratate sub supraveghere medicală.

În urma a 2 ani de Cercetare și Dezvoltare, produsul nostru emblematic, MediDrink Plus, a fost înregistrat și lansat în Ungaria în anul 2011.

 • MISIUNE

  Dezvoltarea și furnizarea de FSMP pentru malnutriție patologică [..]

 • VIZIUNE

  Conducerea și conturarea pieței de nutriție clinică
  [..]

 • VALORI

  Integritate,
  Inovație,
  Excelență științifică
  [..]

Misiunea Noastra

Noi ne străduim să găsim și să identificăm necesitățile nutriționale ale diverselor afecțiuni medicale și să dezvoltăm produse nutriționale specifice bazate pe cele mai recente dovezi științifice pentru a contribui la succesul tratamentelor medicale specifice.
Noi încercăm să aducem îmbunătățiri semnificative în viețile oamenilor care au nevoi nutriționale speciale și în final să îmbunătățim calitatea vieții acestora. Malnutriția indusă de boală poate reprezenta o consecință a multor boli și afecțiuni, și noi ne străduim să satisfacem nevoile specifice ale bolilor și afecțiunilor pentru a îmbunătăți rezultatele clinice și astfel pentru a sprijini procesul de recuperare. Noi lucrăm în parteneriat și în strânsă colaborare cu medici, nutriționiști și alți profesioniști în domeniul sănătății pentru a livra soluțiile noastre unui mare număr de pacienți care au nevoie de acestea.

Viziunea Noastra

Dezvoltarea și furnizarea de FSMP pentru malnutriție patologică pentru a contribui la eficiența tratamentului medical
Conducerea și conturarea pieței de nutriție clinică

Valorile Noastre

 • Integritate
 • Inovație
 • Excelență științifică
 • Pacienți și profesioniști în sănătate
 • Sustenabilitate
 • Personalul nostru

Scopul Nostru

Dezvoltarea unei nutriții orientate asupra afecțiunilor specifice și o prezență mondială prin afiliați sau parteneri de distribuție. Depunem eforturi pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților prin inovarea produselor noastre, contribuind astfel la eficiența tratamentelor medicale

Istoricul Medifood International

Fondarea societății Medifood International SA de către doi experți din industria farmaceutică și industria alimentară.

Identificarea partenerului pentru dezvoltare și producție. Semnarea contractului pentru dezvoltarea primului produs nutrițional.

Dezvoltarea produsului MediDrink Plus, primul produs al societății pentru managementul nutrițional al Malnutriției induse de boală. Această dezvoltare a fost bazată pe un concept specific afecțiunii.

Înființarea societății afiliate din Ungaria și semnarea contractului de producție cu Sole-Mizo Zrt. (membră a Bonafarm Holding) pentru producția MediDrink Plus în Ungaria.

Prima notificare europeană a MediDrink Plus.

Obținerea rambursării de pe prima piață europeană.

Lansarea produsului în Ungaria – piața pilot pentru MediDrink Plus.

A fost atinsă o cotă de piață de 16% în Ungaria, prin vânzări cumulate de 1 milion euro.

Semnarea licențelor și contractelor de distribuție cu partenerii pentru următoarele teritorii: Slovacia, Spania, Regatul Unit și Polonia.

Semnarea licențelor și contractelor de distribuție cu partenerii pentru următoarele teritorii: Mongolia, Slovenia, Australia și Grecia.

Lansarea pe piața din Polonia și Slovacia.

Lansarea pe piața din Australia. Semnarea contractului de licență și distribuție cu Distribuitorul pentru Turcia.

Lansarea procesului de achiziție pentru noul echipament de proces, finanțat parțial de guvern, pentru sporirea capacității și îmbunătățirea facilității de producție din Csorna.

Finalizarea procesului de dezvoltare a MediDrink Platinum, o nouă formulă de management nutrițional pentru malnutriție la bătrâni.

Lansarea MediDrink Platinum în Slovacia.

Semnarea contractului de licență și distribuție cu Jilin MaiFu Nutrition Technology Co., Ltd. pentru „China Mare”.

Instalarea unei noi linii de producție în Sole Mizo, Csorna.

Dezvoltarea de produse Medifood pentru nutriție clinică specifică, destinate pacienților cu diverse afecțiuni patologice Dezvoltarea de produse pentru tratarea altor afecțiuni de malnutriție patologică și cachexia datorită unor boli precum cancer, afecțiuni pulmonare, afecțiuni gastrointestinale, afecțiuni renale, afecțiuni renale, afecțiuni hepatice, chirurgie, pancreatită sau boala Alzheimer, și de asemenea pentru copii.

Semnarea licențelor de distribuție pentru Republica Cehă și Indonezia.

Alimente destinate unor scopuri medicale speciale pentru gestionarea malnutritiei induse de boala